viernes, 3 de marzo de 2017

Setmana del 20 al 24 de febrer

Aquesta setmana Ayoub ens ha preparat aquestes línies sobre les activitats de la setmana.


Dilluns:   A primera hora vam fer matemàtiques i el tema que tocava era els quadrilaters. A segona hora va venir el Broto y vam continuar a cerran la fusta per fer la maqueta de la casa robotica.

Dimarts: Vam anar d'excursió amb el profesor Josemaria cap a la muntanya, alguns companys no van venir perque no se atrevien a anar a la muntanya amb nosaltres. Vam anar cap a la muntanya cap a dalt seguint al profesor que en guiava cap a camins rocosos y molt estrets vam arribar a una ermita que des d'allà es veia San Cugat i ahi vam descansar i esmorzar.

En el cami de tornada vam pasar per una gosera vam fer competicions i vam tornar cap a un parc i ahi ens vam quedar fins a l'hora.
Dimecres: A primera hora vam omplir el mapa del món amb el països més importants de cada continent. A segona hora ve el Oscar vam continuar a amb el pis.

Dijous: Vam seguir amb el pis fins la hora del pati i vam anar acabant.

Divendres: A primera hora una redacció d'un dia al aire lliure amb la tutora, una de les millors redacions és la meva, i amb l'Abel fer pr`qctiques que jo vaig per la pràctica 14. 

Ayoub Diari-20-24 de Febrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario